Magic Portal

Magic Portal, de transformatie opleiding door magisch opstellen.

Magic Portal is een groepsreis voor iedereen die vanuit het liefdesveld, zachtheid een transformatie in de onderstroom wil maken. Zodat je gaat herinneren wie je in essentie bent en je plek gaat innemen. Je leert de basis van systemisch werk. Zodat je opstellingen kunt begeleiden op jouw unieke manier!

Tijdens deze 10 maanden groepsreis ga jij jouw universele plek innemen & verankeren.

Zodat jouw levensenergie in overvloed naar jou toe kan stromen en in flow BLIJFT stromen.

Je gaat jouw bestaansrecht volledig innemen. Want liefde voor jezelf is zoveel gemakkelijker als jij de juiste plek inneemt!

Hierdoor word jij een groter ontvangst kanaal voor jouw ziel, liefde, energie, geld & alles wat jij nog meer wenst in je leven.

 • Je durft te leunen op het leven.
 • Je gaat meer vanuit je intuïtie leven.
 • Je krijgt een diepere verbinding met je hoger zelf en jouw lijf hier op aarde als mens.
 • Hierdoor verdiep je als vanzelf de relaties met je naasten.
 • We stappen letterlijk in het licht want het leven mag gemakkelijk gaan.

Je gaat een diepe transformatie aan door te leren in heelheid EN je gaat zelf opstellingen 1:1 en in groepen begeleiden op JOUW manier.Ik vind systemisch werk een fantastisch middel omdat het laagdrempelig is, snel resultaat biedt, eenvoudig naar de kern van het probleem/de oplossing gaat.

Je gaat gemakkelijk uit het hoofd en naar een groter lichaamsbewustzijn en diepere gevoelslaag. Het is voor mij een bijzonder waardevolle tool in de praktijk!

Door Magic Portal kun jij het geleerde meteen in de praktijk toepassen!

Praktisch

Online
Iedere 1e vrijdag van de maand hebben we om 10:00uur Q&A en hot seat coaching. Hier zijn al je vragen welkom, zowel over systemisch werk, privé & business.

Telegram
Je ontvangt tijdens deze reis telegram support in groepsvorm. Hier komen we met de hele groep samen.

Gastworkshops
Lichaamswerk komt vol aan bod. Zodat je dieper gaat zakken in je lijf. Hiervoor heb ik gastworkshops uitgenodigd. Zoals bijvoorbeeld klankschalen sessies. 

Live groepsbijeenkomsten
We starten 27 september met een kick off. Op deze dag leren we elkaar als groep kennen, begeleid ik opstellingen en ik zetten we het energetisch veld neer

Huddle
Huddle is een online leeromgeving. Hier ontvang je alle materialen om voor meer kennis over systemisch werk.

We starten in september 2024 met een nieuwe groep.
En eindigen in Juni 2025. 

Deze dagen zijn inclusief koffie, thee, snacks, lunch.


Kosten zijn €5000 ex btw. Zodra je akkoord gaat betaal je 10% voor een aanbetaling. In termijnen betalen is in overleg mogelijk.

Locatie live dagen: Strateris 95 6031 PB Nederweert www.flowtime.info

Parkeren kan gratis op het terrein.


De opleiding inhoud

 •     Je leert de basisprincipes van het opstellen, de systemische wetten, dynamieken, patronen en symptomen.
 •     Je leert jezelf als instrument in te zetten, je hart als zintuig in het wetende veld.
 •     Je leert hoe je met jouw licht kunt verbinden en deze binnen te halen, waardoor jij een zuiver kanaal wordt.
 •     Je gaat jouw multidimensionaliteit ontdekken en hoe je dit kunt inzetten tijdens het begeleiden van sessies.
 •  We maken een Deep Dive in jouw onderstroom. Zodat je nog meer vanuit jouw intuïtie gaat leven. En steeds meer gaat herinneren wie jij bent en wat je hier komt doen op deze aardbol. 
 •     Je gaat veel zelf doen, zelf ervaren in groepen t.a.v. verschillende soorten opstellingen (familieopstellingen, zielsopstellingen, orgaanopstellingen etc.)
 •     Je leert ook individueel begeleiden in een één op één opstelling (d.m.v. bijv. een tafelopstelling of opstelling met kussens/vloerankers).
 •     Overige thema’s, zoals traumawerk (werken met het gezonde, het getraumatiseerde en het overlevende deel), schaduwwerk (de demon als bondgenoot), de alleen geboren tweeling, de mannen en vrouwenlijn in relaties, de levensbestemming, geld, leven en dood, komen aan bod, al naar gelang deze thema’s actueel zijn in de groep.
 • We werken ook aan de bovenstroom. Welke acties dien jij te zetten zodat je alles wat je leert ook meteen in de praktijk (in je bedrijf) kunt inzetten. Wie moet jij zijn, om jouw droom ook aards neer te zetten?

Opleiding werkwijze

Hoewel je in deze opleiding de basis werkwijze en principes van het opstellen leert, wordt ook afgeweken van het standaard traditionele opstellingenwerk.

De begeleider is niet de grote regisseur die iedereen op de (juiste) plek zet, maar we werken vooral in co-creatie en volgen wat er in het veld zich wil tonen. Daar waar het gaat over de relatie van de ouder(s) met het kind wordt niet altijd (alleen) een voorouderlijn te hulp geroepen. I

n de grote ordening van liefde past namelijk ook een Moeder Aarde en een Kosmische Vader (of andersom). En het kan ook zomaar gebeuren dat iemand opnieuw geboren wil worden bij iemand anders of uit/bij zichzelf. Bronnen van Heelheid worden ingezet waar nodig en met tijdslijnen kan worden gespeeld. Andere zelven mogen meedoen en soms kan alleen sterren-of lichttaal de ziel bereiken.

En verder moet je niet teveel willen fixen en oplossen waar het (nog) niet kan en soms, juist dan kunnen er wonderen gebeuren..

Is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op via onderstaand formulier.
Je kan ook een mail sturen naar contact@ik-petra.nl

Liefs, Petra

Aanmeldformulier